Har och vateperoxid

Min systerdotter älskar att leka med håret, du kan stroka henne för dagar och borsta och göra henne upp. Samtidigt är hon verkligen engagerad, att om jag behöver hela saken att se vacker ut, kan jag sätta en flätan ett dussin gånger, tänker ibland på hårtillbehör eller klämmer på den. Han gillar att skolan spelar mest och gör sig redo för dem. Hennes nya skapelse av drottningen av Scurvy var och original och hon var tvungen att ha en perfekt frisyr och kläder. I början störde min mor henne med flera flätor med bågar fästade på dem. Senare sa den här vackra lilla tjejen nej, nej, och om och om igen. Jag kommer se snyggare ut i hanterat hår ... och det började. Fyrtiofem minuters filmning och deras prestanda. Hon såg ljuvlig ut som en viktig drottning. Först när hon går med prinsessorna ändrade hon sig tillräckligt snabbt. Det betyder inte att i början av lärandet har mer än två timmar gått. Oväntat ... helt förändrade konceptet, och i hennes tal var det lite mer. "Inte, jag gillar det inte, eftersom jag inte minns drottningen, vilken hembiträde är det väldigt mycket." Hon krävde en ny frisyr, hennes hår skar i perspektivet av en fylld coca. För att hon, som hon sa tidigare, nu kontrollerar hennes hår, så det gick också extremt snabbt. Hennes mamma från själva sidan av den nya gjordes också om några minuter.

Här hittar vi hårnålar