Har i en bebis

Min systerdotter är mycket ivrig efter att leka med hår, du kan slå henne i timmar och borsta henne också. Hon är också inblandad i detta, att om hon behöver allt för att se perfekt, kan hon korrigera en fläta fem gånger, sätta på hårbågar för dem alla tillsammans, eller klippa på dem. Han önskar mest skolvisningar och skapelse till dem. Hennes slutliga skapelse av drottningen av mischief var både kul och krävde en perfekt frisyr och kläder. I början försvann min mamma henne med flera flätor med data på dem med band. Då sa den här charmiga elvaåringen nej nej, inte en gång till. Jag skulle bättre se mitt lockiga hår .... det började. Tidpunkten för förvaltningen också deras modellering. Hon såg ljuvlig ut som en stor prinsessa. Men när det händer med prinsessorna, ändrade det sig ganska snabbt. Utan att lägga till nutiden har det redan funnits ca två timmar sedan produktionen började. Oväntat ... helt förändrade tanken, medan det i sitt tal var ett ögonblick mer så "inte, jag gillar inte det, jag påminner mig inte om en aristokrat som ligger långt ifrån hennes underordnade". Hon frågade sig en ny frisyr, ordnade hår i kärnan i en fylld coca. För att vi, som det skapades tidigare, redan har en övergång i hårets prestanda, så det gick samtidigt bra. Hennes mamma, från ena sidan av mig, var också utmärkt på ytterligare tjugo minuter.

Se erbjudandet om hårnålar