Brollopspreparationer engelsk ordbok

https://ecuproduct.com/se/piperinox-naturlig-viktminskning-aktivator/

Planerar ett bröllopFör varje man är bröllopsdagen en stor upplevelse. Och jag vill inte ha detsamma om bröllopet vi använder intellekt eller är vår största dröm. Jag har drömt om det sista ögonblicket sedan barndomen. Och det försvarade sig själv. Min förlovade förlovade föreslog mig. Vi startade förberedelser för denna viktiga händelse. Rummet, klänningen, kostymen är de perfekta arbetena vi tänkt på. De ville inte ha ett stort bröllopsfest, så rummet kunde hittas ganska snabbt. Om det är en bröllopsklänning, beställde jag det bara. Sedan den traditionella visste hon vad jag vill, jag försökte inte ens leta efter en i tidningarna, jag gick bara till sömnstressen. När det gäller kostymen klagade den framtida mannen inte om bandet. Han skulle vilja klä sin nuvarande kostym, för han var säker på att han kände sig bra. Tilläggen gick också i snabb takt.

Urval av vigselringarDet finns fortfarande ett urval av vigselringar. Vi båda gillar ljusa, moderna saker. I arrangemanget av nuvarande bröllopringar och krävs för att stoppas på ett modernt sätt. Vi kom fram med tanken att det handlar om att binda vitt och rött guld. Vi letade lite, men vi fann det nästan perfekt. Innan de är redo att ta emot, erbjöd de oss tillfälliga band i salongen för engagemanget.

Tillfälliga vigselringar?Detta är förmodligen en ny trend och möjligheten att få fingrarna brukade nya smycken. Det fick mig att skratta lite, men senare förstod jag att om det var som en annorlunda ring för mig var det en bra nyhet för min fästman. Trots allt, vilken klient vill ha en sak på sina fingrar? De gillar inte att ringas. De accepterade detta tillvägagångssätt och de var modiga i sina sista ringar. Min andra man skulle flyga och studera denna cirkel med allt som är möjligt. Speciellt för glasögon. Och förmodligen för en pint öl. Men jag måste erkänna att han var stolt över henne. Och han pralade på alla mina vänner. Det fanns andra situationer. Vissa trodde att vi redan hade gift, och vi informerade inte dem om det. Särskilt en moster kände sig mycket förolämpad och tyvärr var hon övertygad om att dessa inte är de bra ringarna. Hon sa att världen också var galen i denna galenskap, det hjälper inte. Men hon lovade att ett riktigt bröllop skulle komma. Som ett resultat fick vi lämpliga bröllopringar från juveleraren. De var framgångsrika. Exakt de vi beställde. De kunde inte vänta att vara officiellt grundade.

ceremoniFram till den dagen har kommit. Vädret var högt, solen skenade, vilket verkligen är en exceptionell föregångare. Jag tar inte hänsyn till några vidskepelser, men jag gillade så mycket. Kyrkan var vacker, smakfullt inredd, vilket var värdet av min mamma och syster. De stod verkligen upp för utmaningen. Vi klädde upp till massorna av gästerna. Prästen gav oss uppmuntran. De viktigaste orden var som ett resultat: Ja. Vi var redan en man och en fru. Vi var mycket nöjda. Nu är det dags att spela. Det fanns ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till ett hyrdat rum, en festlig middag serverades. Den tidigare beställda orkestern spelade hakan. Det fanns ingen baksida till dans och fester. Vi var alla intresserade av gryningen. Således var det faktiskt en speciell dag.